WAT IS EMUNA?

EMUNA = "belief, firm persuasion, assurance, firm conviction, faithfulness"

 

Axelle: ''The garden of Emuna' was het allereerste boek dat ik ooit las over spiritualiteit in 2017. Het was het begin van mijn sprong in het onbekende. Ik was altijd al gelovig maar Emuna bracht een frisse nieuwe wind door het idee van religie en de zoektocht naar het 'zelf'. 

EMUNA is een evenement voor vrouwen en door vrouwen, waar plaats is om terug te keren naar de bron. Waar we gaan voelen vanuit ons hart. DE plaats voor ware transformatie.
De angst om oude stukken los te laten is de oorzaak van veel disbalans, stress, ziekten, etc.. Door jouw bewustzijn te verhogen en dichter bij je ware zelf te komen open jij je hart en leer je volledig vertrouwen op wat je innerlijke stem nu werkelijk wilt vertellen.

 

"WIJ HALEN JE UIT JE COMFORTZONE." 

 

Dit doen we door middel van allerlei verschillende tools, opdrachten, kennis, gevoel en verbondenheid. Voorbij de grenzen van body & mind ga jij op ontdekking naar de kracht die al die tijd al in je zat. Jij zult omarmen wat je werkelijk bent, zonder het beeld van wie je denkt dat je moet zijn.

EMUNA is een weekend volledig aan jezelf gewijd, aan wat jij voelt, waar jij naartoe wilt, wie jij in de toekomst wilt zijn maar ook waar je nooit meer naar terug wilt! We gaan voor niets minder dan pure metamorfose. Je keert naar huis met innerlijke rust en bewandeld vanaf nu het pad van je allerhoogste bestemming.

 

"BEN JIJ ER KLAAR VOOR?"