WIE ZIJN WIJ?

 

Axelle & Jony,

twee vriendinnen, universeel naar elkaars pad gebracht. Al meerdere levens een hecht team en opnieuw slaan we onze handen in elkaar. Oorspronkelijk leerden we elkaar kennen als personal trainer en coachee. Al snel werd duidelijk dat we heel wat gemeenschappelijk hadden en dat onze ontmoeting niet ‘ toevallig ‘ kon zijn. We groeiden samen verder op ons pad naar echte zielen zusjes, een onafscheidelijk duo met een grote missie hier op aarde. Onze missie is om mensen te helpen op hun innerlijke reis, om ze te laten voelen en laten ervaren hoe mooi en magisch het leven kan zijn als je jezelf eraan overgeeft. Ware transformaties neerzetten en de positieve vibratie hier op aarde verhogen, mensen hun leven helpen leiden in plaats van lijden.

 
Axelle,

27jaar, een ziel van liefde. Voor de leeuwen gegooid op het pad van spiritualiteit door middel van diep schaduw-werk in 2018. Ik verloor mijn ziel en heb hem met trots teruggewonnen. De mooie connectie met mijn Spiritteam vertelde me wie ik ben en wat ik kom doen. Mijn sterkte is dualiteit en het in kracht zetten van je licht zonder te vergeten hoe belangrijk je schaduw is. Het leven is maar een ervaring, maar je maakt er best een zo geweldig mogelijke reis van. Daarbij kan ik je helpen. Ontdekken wat jouw kracht is en waarom jij er toe doet. Want dat doe je! 


Jony,

een 27 jarige vrouw, gedreven door innerlijk weten en voelen en reeds enkele jaren op zoek naar mezelf. Op zoek naar wie ik in essentie ECHT ben, wat mijn passies zijn en waar mijn hart warm van wordt. Ik schrijf ' op zoek ' omdat ik erin geloof dat we onszelf elke dag blijven herontdekken en heruitvinden, we worden dagelijks geïnspireerd en inspireren op onze beurt weer anderen.

Na enkele jaren van diep schaduwwerk leerde ik mezelf opnieuw kennen.
Ik leerde opnieuw luisteren naar de stem diep in mezelf, de stem die fluisterde waar mijn hart warm van wordt, de stem die diep vanbinnen al wist wie Jony werkelijk is en wat ze hier komt doen.
Vandaag de dag is mijn intuïtie mijn mooiste bezit, het verteld mij alles wat ik moet weten, waar ik naartoe moet en het zorgt ervoor dat ik anderen kan helpen op hun persoonlijk pad.

Ik word hierin begeleid door mijn Spiritteam, zij bieden mij universele begeleiding en zorgen er mee voor dat ik de juiste boodschappen doorkrijg. De essentie van mijn bestaan is heel duidelijk, het heeft als doel mensen begeleiden op hun pad, heling te bieden en een lichtpuntje zijn voor iedereen die er nood aan heeft.
Mijn spiritteam en ik zijn jouw gids en staan klaar om samen op jouw innerlijke reis te gaan.
Een lach, een traan, je staat er niet alleen voor, we delen het allemaal.